Muzică și dans în aer liber!

      Într-o atmosferă caldă cu muzică frumoasă, sâmbătă 23 iulie, pe str. Nicolae Sulac, Pretura sectorului Ciocana în colaborare cu ACC nr.55/286 a desfășurat activitatea culturală „Serată de muzică și dans în aer liber”, aducând locatarilor din cartierele respective momente de delectare sufletească, întâlniri cu artiști recunoscuți și îndrăgiți de spectatori din diferite generații: Vlad Codreanu, Viorica Cebotari, Ioana Pascal, Ludmila Pamujac, Ala Cebotari, interpretă și actriță la Teatrul „COLIBRI”, or. Craiova, România. Tinerele talente de la CCCT „Speranța” au dat start sărbătorii.

      Programul a inclus activități pentru toate vârstele, oferindu-le locuitorilor posibilitatea de a comunica în armonie și relaxare, dar și să a se avânta în jocuri și distracție cu animatori de la Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”.

ACC nr.55/286 (administrator Viorica Ursu) și „IMCOVIL GRUP” SRL, Piffi &Puffy (director Veaceslav Curchi) au oferit copiilor produse de cofetărie și înghețată.

      Sinilga Școlnic, Pretor al sectorului Ciocana, susține și încurajează desfășurarea activităților în aer liber și exprimă sincere mulțumiri organizatorilor, partenerilor pentru contribuția și aportul în realizarea acestui proiect cultural.