Mișcarea înseamnă sănătate!

    Practicarea sportului este oricum favorabil, dar atunci când este în aer liber, beneficiile sunt multiple, atât la nivel fizic, cât şi psihic, social şi intelectual. Specialiştii în domeniu sunt de acord că este mai sănătos sportul în aer liber datorită aerului proaspăt din natură.

    Avantajele activităţilor fizice sunt valabile pentru toate categoriile de persoane indiferent de sex sau vârstă, la copii şi adolescenţi favorizează dezvoltarea armonioasă, iar la persoanele adulte şi de vârsta a treia practicarea unui sport uşor conferă o menţinere a tonusului fizic şi psihic.

     Radu Pahom, antrenor de Arte Marțiale, Liceul Teoretic cu profil sportiv nr. 2, spune că cei care fac mişcare în natură se bucură de mai multă energie şi bună dispoziţie. În acest context, antrenorul și discipolii săi au ales aleea bulevardului Mircea cel Bătrân pentru primul antrenament în aer liber.

    Fiind într-un parteneriat deschis cu Pretura sectorului Ciocana, Radu Pahom vine cu noi proiecte sportive pentru toți tinerii doritori de a practica un sport binevenit.

    Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC încurajează și îndeamnă locuitorii sectorului Ciocana să beneficieze de timpul frumos de afară pentru practicarea sportului pe alee alături de familii.