Mesaj de mulțumire companiilor ce ne-au susținut la organizarea Zilei Internaționale a Copiilor

   Pretura sectorului Ciocana exprimă întreaga recunoștință și sincere mulțumiri Companiilor „47 th parallel” S.R.L. și „Laska-Mol” S.R.L. pentru contribuția pe care au adus-o la susținerea activităților dedicate Zilei Internaționale a Copilului, desfășurate în sectorul Ciocana.

   Aportul și generozitatea de care au dat dovadă se implementează în tânăra generație și se materializează prin cetățeni cu o conduită excelentă și înaltă responsabilitate civică.

    Transmitem gândurile noastre de gratitudine și apreciere în speranța unei colaborări frumoase pe viitor în viața sectorului Ciocana, dorindu-le succese în activitate.

    Pretura sectorului Ciocana, pornind de la necesitatea dezvoltării şi consolidării parteneriatului strategic special şi privilegiat, dorind să deschidă noi posibilități pentru raporturile de colaborare în domeniile de interes comun la nivelul administrației publice locale, potrivit competențelor de care dispune și în conformitate cu legislația în vigoare, este deschisă pentru stabilirea unor relații de colaborare eficiente spre binele cetățenilor.