Medalia comemorativă 30 de ani de la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova a Armatei Naționale.

     Astăzi, 30 august, în incinta Preturii sectorului Ciocana, Veaceslav Ouş, secretarul interimar al Preturii în comun cu Petru Stati, şef, Secţia administrativ militare Ciocana au înmânat Medalia comemorativă „30 de ani de la acțiunile de luptă pentru apărarea  integrității și independenței Republicii Moldova” a Armatei Naționale.

     Distincția este acordată cu prilejul declarării anului 2022 drept ,,Anul recunoștinței față de veteranii de război, participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova”.

     Medalia comemorativă va fi conferită cetățenilor țării noastre, care au participat la conflictul armat din anii 1991-1992 pentru apărarea integrității și independenței statului.

     Primarul General al municipiului Chişinău, domnul Ion Ceban, adresează sincere felicitări veteranilor cu acordarea Distincției de Stat, urări de sănătate și prosperitate. Recunoștință pentru implicarea activă în viața comunitătii, pentru colaborarea frumoasă a Organizațiilor veteranilor cu administrația publică locală.