Lucrări de deszăpezire din sector la data de 08.02.2021

    Având în vedere precipitațiile căzute în ultima perioadă, conform planului de acțiuni în sectorul Ciocana au fost desfășurate lucrări de deszăpezire și combatere a poleiului.

    Pentru lucrările de deszăpezire din 08.02.2021 Întreprinderea municipală pentru servicii locative Ciocana a intervenit cu 5 autospeciale, inclusiv o unitate Haco, care au împrăștiat 19,5 tone sare pe arterele principale ale sectorului, la stațiile de așteptare a transportului public, trotuare, căile de acces spre instituțiile de menire socială, etc., începând cu ora 2.00 dimineața.

   ÎM „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” executată lucrări de deszăpezire pe alei, în scuaruri și parcurile din sector începând cu ora 1.00 dimineața, fiind antrenat un tractor dotat cu perie și lamă, circa 24 muncitori și utilizat material antiderapant în volul de 1200 litri soluție lichidă, sare – 650 kg și nisip – 800 kg.

   Î.M. Regia ”EXDRUPO” a efectuat  deszăpezirea drumurilor cu antrenarea a 8 unități de autospeciale și tractoare cu perie, cât și o autospecială în suburbii.

   În acest context, Pretura sectorului Ciocana intervine cu un apel către gestionarii fondului locativ, agenții economici, locuitorii sectorului particular să se implice activ în acțiunile de deszăpezire a teritoriilor adiacente și combaterea poleiului.

   De asemenea, îndemnăm locuitorii sectorului să se deplaseze cu maximă prudență și doar la necesitate stringentă.