Lansarea conceptului proiectului de revitalizare și amenajare - Izvorul Grigore Vieru

     Astăzi, 15 ianuarie 2021, la inițiativa domnului Andrei Năstase, președintele Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, în Pădurea-parc „Râșcani” a avut loc lansarea conceptului proiectului de revitalizare și amenajare a izvorului „Grigore Vieru”. Această acțiune a fost onorată de prezența Consilierilor municipali, colaboratori ai Primăriei municipiului Chișinău și Preturii sectorului Ciocana, care au susținut importanța implementării acestui proiect.

     „Este un simbol divin ca izvorul să poarte numele genialului nostru poet Grigore Vieru,  care a fost și va rămâne pentru totdeauna un izvor nesecat de inspirație, talent și apă vie pentru sufletele noastre”, a subliniat Andrei Năstase.

     Locuitorii sectorului Ciocana nutresc un sentiment de mândrie și își propun să-l octrotească, îngrijească, altoind tinerei generații atitudine grijulie și respect față de această bogăție spirituală – izvorul „Grigore Vieru”. Cu certitudine acesta va fi un loc de relaxare pentru mii de orășeni.

     Pretura sectorului Ciocana exprimă mulțumiri pentru această inițiativă frumoasă în speranța că va motiva mai mulți cetățeni spre lucruri bune întru păstrarea valorilor naționale.