La 30 de ani de activitate, 30 de experiențe și realizări - Biblioteca Transilvania

„O mică bibliotecă ce creste în fiecare an este o parte onorabilă din istoria unui om”.

                                                                                       Henry Ward Beecher

           Prima bibliotecă de la fondarea sectorului  Ciocana, prima instituție ce reprezintă un component esențial  și constant al comunității este Biblioteca „Transilvania”, filiala Bibliotecii Municipale „B.P.Hașdeu”.

      „Transilvania” reprezintă   memoria, istoria de constituire, transformare și renovare a sectorului.  Un promotor al culturii, care oferă un loc de întâlnire și o arenă pentru discursul public, prin organizarea unor evenimente de anvergură, menite să diversifice oferta cultural-artistică, educațională, științifică și profesională locală și municipală.

        Există mai multe motive pentru a ajunge la bibliotecă. Unica instituție care poate uni toate  instituțiile și poate oferi servicii pentru toți. Oameni competenţi şi profesionişti care muncesc cu dăruire pentru a schimba  imaginea  bibliotecii  și  comunitații  în  întregime. Proiectele „ Novateca”, „ Provocările verii”, „ Calea ta spre cunoaștere”- sunt doar câteva, care te atrag cu desăvârșire! Atitudinea corectă  și binevoitoare a bibliotecarilor, organizarea la cel mai înalt nivel a activităților, implicarea activă în proiectele realizate de către Pretura sectorului Ciocana.

Cu siguranță - „ TRANSILVANIA”!

          La 30 de  ani  de  activitate, 30 de  experiențe  și  realizări, urăm  Bibliotecii „ Transilvania”, să-și continue cu  aceeași  seriozitate și  dăruire activitatea pe care o desfășoară în interesul cetățeanului. Aducem mulțumiri fiecărui specialist pentru performanțele și realizările profesionale.

          Vă dorim prosperitate, rezultate relevante, multă  sănătate și împliniri personale!

          La mulți și inspirați ani „ Transilvania”!





Blogul Bibliotecii „Transilvania”, filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”