L.T. cu profil Sportiv nr.2 în acțiuni de plantare a arborilor

          Dacă o generație poate avea un merit e și aceea de a lua atitudine față de natură, dar mai ales să-şi aducă contribuția prin participare în acțiunile de voluntariat, la nivel de instituție, cât și comunitate. Salutăm inițiativa parvenită de la  elevii IP L.T. cu profil Sportiv nr.2 din sectorul Ciocana, care sunt evidenți în multiple  și diverse activități pe parcursul Decadei Zilei Naţionale a Tineretului, punând  suflet în ceea ce fac.

          Astăzi, 08 noiembrie  2019 acești tineri minunați  s-au mobilizat  eforturile cu elan şi încredere că fac un lucru bun pentru oameni, pentru ţară  sub îndrumarea  doamnei Lutencu Svetlana, director adjunct pe probleme de educaţie,  implicându-se activ în campania de înverzire  “ Un arbore pentru dăinuirea noastră”, plantând  peste 400 copaci pe terenul din str.Uzinelor 205.

          Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, încurajează, susține  şi exprimă sincere mulțumiri pentru timpul acordat şi sprijinul  în activitatăţile  nobile şi demne de urmat în colaborare cu APL.

         Numai într-o echipă puternică putem fi vizibili. 

         Susţinerea noastră vă aparține !

         Curaj, voință, sacrificiu, mândrie, dragi tineri din sectorul Ciocana !