Jubileul liceului Toader Bubuiog

  Instituția Publică Liceul Teoretic „Toader Bubuiog” din comuna Bubuieci s-a bucurat de o frumoasă aniversare prilejuită de jubileul de 30 ani.

  Manifestarea a adunat merituoși părinți, elevi, reprezentanți ai administrației publice locale, Direcției generație educație, tineret și sport.

  Activitatea a fost grandioasă, regizată cu iscusință de conducerea și cadrele instituției, moderată reușit de învățăcei și întregită armonios cu fascinante dansuri, muzică, teatru. Dacă vorba din popor spune că „Toamna se numără bobocii”, noi parafrazăm și afirmăm – „Primăvara se numără talentele”.

  Cu certitudine, asistența a trăit momente culminante, admirând talentații copii care duc faima liceului în țară și peste hotarele ei.

  În aplauze directoarea instituției Elena Țaulean a venit cu felicitări către invitații la eveniment, apreciind profesionalizmul cadrelor didactice, dar și mândria față de reușitele elevilor și discipolilor.

  Pentru promovarea valorilor, activitate prodigioasă, contribuție la educarea tinerei generații, instituția a fost menționată cu Diploma de onoare a Pretorului sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC.