Intervenția serviciilor municipale în contextul ploii din după-amiaza zilei de duminică

Primăria municipiului Chișinău  informează că serviciile municipale  specializate sunt mobilizate în teritoriu pentru a lichida consecințele  averselor cu vânt puternic din după - amiaza zilei de duminică,  14.06.2020. Situațiile problematice înregistrate se referă la acumulări  de apă pe străzi, înnămolirea drumurilor, a șantierelor de construcție,  căderi de arbori peste linii electrice precum și subsoluri inundate. 

Drumarii de la Î.M. „Exdrupo" au fost mobilizați în toate sectoarele,  pentru a lichida situațiile problematice de pe străzi. Acumulări de apă  în urma averselor au fost înregistrate pe str. Meșterul Manole, str.  Voluntarilor, str. șos. Muncești, str. Albișoara, str. I. Creangă, Calea  Ieșilor, str. Cornului, etc.

Muncitorii de la Î.M. „Asociația de gospodărie a spațiilor verzi"  intervin pe adrese, unde au fost semnalate căderi de arbori. În același  timp, angajații Regiei locativ-comunale și amenajare sunt antrenați în  sectoarele capitalei, unde au fost înregistrate cazuri de inundații ale  subsolurilor blocurilor de locuințe.

Cetățenii sunt îndemnați să raporteze cazurile problematice în urma  averselor de duminică, la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022)  22-22-67 sau (022) 22-26-04.