Inițiativele sportivilor demne de respect

  Motivați de dorința de a trăi într-un oraș curat, peste 50 de voluntari de cluburile sportive FIght Club „Garuda” și „Kombat” s-au încadrat  cu entuziasm în Campania de salubrizare de primăvara lansată de Primarul General Ion Ceban.

  Acțiunea de ecologizare a avut loc în Pădurea-parc „Nicolae Milescu Spătarul” din sectorul Ciocana. Sportivii împreună cu antrenorii, părinți și bunei au demonstrat că nu sunt indiferenți de problemele ecologice reușind să redea un aspect civilizat unei zone profund afectate din preajma pădurii.

  Datorită loialității și hărniciei participanților am lăsat în urmă locuri curate și încântătoare.

  Activitatea a fost susținută și asigurată cu cele necesare de autoritățile locale.

  „Mulțumesc respectuos tinerilor din cadrul cluburilor sportive FIght Club „Garuda”, „Kombat” și antrenorilor Asimov Rustam, Serghei Gangan, pentru participarea la această activitate și sunt convinsă, că exemplul lor va fi urmat și de alți voluntari. La fel de important este că implicarea în astfel de acțiuni are și importante valențe educative pentru toți cei, care încă nu sunt convinși despre necesitatea respectării eforturilor care se fac pentru a menține sectorul Ciocana curat și îngrijit”, a afirmat pretorul Sinilga Școlnic.