Informație despre tronsonul blocat din str.Podul Înalt.

        Ca urmare a unor postări apărute recent în mediul on-line referitoare la amplasarea unui material informativ ce făcea referire la tronsonul din str.Podul Înalt, Pretura sectorului Ciocana face următoarele precizări:

        În urma incendiului care a avut loc la data de 11.11.2016 ale halei industrial din str.Uzinelor nr.9 a Întreprinderii Cooperatiste de comerț angro „Angrocoop” din mun.Chișinău a „Moldcoop” și în conformitate cu Dispoziția viceprimarului municipiului Chișinău nr.1446-d din 15.12.2016 „Cu privire la sistarea circulației rutiere pe str.Podul Înalt”, circulația rutieră pe porțiunea respectivă a fost sistată unde s-a cerut de la agent economic lichidarea consecințelor incendiului care a avut loc. De asemenea efectuarea unei expertize tehnice detaliate a imobilului.

       De nenumărate ori Pretura sectorului Ciocana a organizat ședințe de lucru, ieșiri în teritoriu cu reprezentanții întreprinderii pentru a găsi soluții în rezolvarea problemei la care agentul economic se eschivează de la efectuarea expertizei motivul este că este una costisitoare și la moment nu dispun de surse financiare.

       Cu toate acestea, de mai multe ori, persoanele necunoscute, în mod samovolnic au deblocat tronsonul respectiv, punând în pericol viața și sănătatea oamenilor.

        Pretura sectorului Ciocana a sesizat Inspectoratul de poliție Ciocana pentru identificarea persoanelor ce au deblocat drumul și întocmirea procesului-verbal cu privire la contravenție în baza art.335 din Codul Contravențional.

        Menționăm că tronsonul este temporar blocat și circulația rutieră este INTERZISĂ.

         Astăzi de către serviciile municipale a fost blocat tronsonul menționat mai sus din nou, pentru a evita posibilele accidente. Deasemenea se vor identifica soluții pentru deschiderea tronsonului menționat.