Încheierea sărbătorilor de iarnă

       

    Iarna este cea mai frumoasă perioadă din an, când toți suntem împrejmuiți de vraja Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă, având în suflet dorința de a dărui și a-i face fericiți pe cei de lângă noi.

    Pretura sectorului Ciocana a încheiat ciclul de activități artistice în cadrul sărbătorilor de iarnă. Copiii de la CCC „GHIOCEL” au reușit să dezghețe inimile locuitorilor din sector prin cântec și voie bună. Ansamblul folcloric „Doruleț”, deținătorul Premiului Mare la Concursul municipal „Să trăiți, să înfloriți!”, etapele de sector și municipal, a readus în scenă tradițiile populare, iar „Doremicii”, copii talentați, ghidați de conducătorul artistic Marcela Gâlcă, prin melodiile interpretate cu atâta sinceritate și dăruință, au motivat publicul să creadă în aspirații și viitor.

   Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, a adus în dar dulciuri copiilor de la CCC „GHIOCEL”, mulțumindu-le pentru prestația deosebită și le-a dorit ca anul acesta să le umple sufletul de bucurie, încredere, speranță şi iubire. Să obțină noi realizări și talentul lor să fie apreciat la justa valoare.