Inaugurarea Scuarului tinerilor din sectorul Ciocana

   Pretura sectorului Ciocana informează ca duminică, 21 noiembrie, a fost inaugurat Scuarul tinerilor din capitală. 

    Obiectivul este amplasat pe teritoriul Centrului Municipal de Tineret, iar amenajarea acestuia reprezintă o investiție realizată de către municipalitate prin intermediul Programului „Buget Civil Chișinău”, ediția 2021. În cadrul proiectului au fost executate lucrări de amenajare a teritoriului cu gazon artificial și gardului de perimetru, instalarea mobilierului urban (bănci si coșuri de gunoi), a unui foișor și a scenei, precum și mese pentru tenis și spațiu pentru activități în aer liber. De asemenea, a fost renovat drumul din apropierea zonei de agrement cu implicarea preturii și serviciilor municipal din sector.

   Prezent la evenimentul de inaugurare, Primarul General, Ion CEBAN, a menționat că prin amenajarea acestui spațiu Centrul Municipal de Tineret va fi vizitat de mai mulți tineri, care vor putea folosi acest loc pentru recreere, cât și pentru organizarea diferitor activități interactive.

    De asemenea, în cadrul evenimentului a fost prezentă Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, care a salutat tinerii prezenți la eveniment, precum și îndemnându-i să participle activ în viața social-culturală a sectorului.

     Pretura sectorului Ciocana încurajează și susține tinerii de azi ce vor fi viitorul de mâine.