Inaugurarea Pomului de Crăciun în sectorul Ciocana

         Astăzi, 18 decembrie, în sectorul Ciocana a fost inaugurat Pomul de Crăciun. Participanții la festivitate au fost salutați și felicitați de către Viceprimarul al municipiului Chişinău, Angela CUTASEVICI şi Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ŞCOLNIC, cărora le-a revenit şi misiunea onorabilă să dea startul numărătorii inverse şi să aprindă luminiţele Pomului de Crăciun. Pe scenă şi-a făcut apariţia şi Moş Crăciun, însoțit de urători şi eroi din poveste, care au dăruit bucurii şi daruri la copii.

Atmosfera feerică a sărbătorii a adunat sute de locuitori, maturi cu copii, tineri şi oaspeţi pe Aleea bulevardului Mircea cel Bătrân. Eforturile Preturii sectorului Ciocana au fost orientate spre asigurarea bunei dispoziţii şi atmosferei încărcate de magia celor mai aşteptate sărbători din an. Începând cu ora 16:00, scena de lângă Pom a fost inundată de copii din sector, care împreună cu Fulguţa şi animatorii au prezentat publicului un spectacol cu obiceiuri şi tradiţii populare, au cântat, au declamat, au dansat şi s-au veselit cum numai ei ştiu să o facă.

         Evenimentul a culminat cu un concert susținut de interpretii Victoria Lungu, Richi Ardezianu, Snejana Frija şi Vlad Codreanu.