În sectorul Ciocana s-a desfășurat prima rundă de discuții publice

  La 30 noiembrie 2021, în incinta Preturii sectorului Ciocana s-au desfășurat discuții publice referitor la proiectele prioritare pentru anul 2022, care au fost elaborate în concordanță cu multiplele propuneri și sugestii ale locuitorilor sectorului.

    În cuvântul de salut, Viceprimarul municipiului Chișinău Olga Ursu, a accentuat că nu este prima data, când astfel de proiecte extrem de mari și ambițioase, sunt discutate cu publicul larg și a chemat locuitorii sectorului să se implice direct în procesul de dezbateri.

     De asemenea, la discuțiile publice a fost prezent Ilie Ceban, Viceprimarul municipiului Chișinău, consilieri municipali, colaboratori ai direcțiilor municipale, angajați ai serviciilor și direcțiilor din sector, reprezentanți ai ONG-urilor, funcționari din cadrul preturii și societatea civilă (circa 70 persoane).

   Astfel, Viceprimarul Olga Ursu, succinct, a prezentat audienței proiectul de buget pentru anul viitor pe fiecare domeniu     în parte sunt.

   Ulterior, Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, a oferit detalii despre proiectele inițiate și desfășurate la momentul actual în sector, cât și cele ce urmează a fi elaborate și aprobate pentru implementare în anul 2022.

   Cei prezenți la dezbateri au salutat schimbările înfăptuite în sectorul Ciocana și au venit cu variate propuneri și obiecții la proiectele ce urmează a fi implementate în vederea soluționării problemelor existente, cât și diversificarea activităților distractive.

    Întru implementarea proiectelor inițiate în sectorul Ciocana, suma bugetului alocat pentru anul viitor constituie circa 33 mln lei.

    În acest context, rugăm locuitorii sectorului Ciocana, cât și toți cei interesați, să vină cu propuneri și sugestii la proiectele înaintate prin expedierea lor la e-mail info@pretura.ciocana.md până la 09.12.2021.