ÎN GRĂDINA COPILĂRIEI

 Cu ocazia sărbătorii „Ziua Internaţională a Copilului” în sectorul Ciocana s-a desfășurat spectacolul muzical „În grădina copilăriei” cu participarea colectivelor artistice de la Centrul de Creație a Copiilor „Ghiocel”.

   Ansamblul de dans modern ,,Angels dance” , Ansamblul  folcloric „Doruleț”, „Do-re-mi-show-ul”, ansamblurile de acordeoniști și fluierași, ansamblurile de dans „Moldovița” și „Lozioara”, toți participanți ai mai multor emisiuni televizate, Laureați ai concursurilor Naționale și Internaționale au delectat publicul în decursul a trei ore.

   Actorii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”, prin jocuri distractive, au adresat cele mai calde felicitări copiilor din sectorul Ciocana, purtătorii de lumină care ne aduc zâmbete și voie bună în suflete, dorindu-le sănătate, fericire și o vacanță interesantă.

   Pe parcursul programului artistic au activat atelierele de creație, ghidate de conducătorii secției ,,Aplicativ-decorativă” cu:

  • Atelier ,,Master class”cu tema: ,,Desen distractiv în tehnica pastel, creion cerat, creion colorat”- conducătorii de cerc secția ,,Aplicativ-decorativă”.
  • Atelier ,,Master class”cu tema: ,,Confecționarea înghețatei din carton”- conducătorii de cerc secția ,,Aplicativ-decorativă”.
  • Atelier ,,Master class”cu tema: ,,Acadele din hârtie”- conducătorii de cerc secția ,,Aplicativ-decorativă”.

   Copilul e ca un bob pe care trebuie să-l încălzim ca să încolţească. Şi atunci el va da un rod bogat, iar noi vom trăi veşnic prin ceia ce dăruim. Sărbătoarea este un prilej pentru noi, maturii, de a cugeta dacă facem totul pentru ca copiii noştri să beneficieze de o copilărie cu adevărat fericită. Toate vin şi se duc numai copilăria rămîne veşnică, aşteptând de la noi ajutor, susţinere, ocrotire. Rămânem recunoscători tuturor celor, care sunt receptivi la problemele şi nevoile celor mici, care promovează prin acţiuni respectarea drepturilor copilului, contribuie la soluţionarea dificultăţilor cu care se confruntă, pentru a creşte şi educa personalităţi demne, adevăraţi urmaşi ai patriei.

   Să preţuiți această valoare ca pe un dar divin și să Vă bucuraţi de căldura şi lumina focului din vatră, în familii unite cu pace, bună înţelegere şi belşug.

    La mulți ani copii frumoși!