În atenția Asociațiilor, Instituțiilor de învățământ, ONG-urilor, Întreprinderilor economice și locuitorilor din sectorul Ciocana

         Pretura sectorului Ciocana Vă informează, că în perioada 5-11 octombrie 2020 se va desfășura Săptămâna Națională a Voluntariatului.

         Pe parcursul săptămânii menționate Vă propunem mobilizarea tuturor organizațiilor/instituțiilor în stimularea și dezvoltarea voluntariatului, prin stabilirea și implementarea activităților relevante la nivelul fiecăreia, cu implicarea civică activă a adulților și tinerilor în activități precum ar fi: dezbateri pe tema voluntariatului, campanii de sensibilizare, acțiuni de caritate și sănătate, protecția mediului, salubrizare, amenajarea teritoriului, spațiului public și alte cu caracter religios, filantropic și cultural.

          Totodată,Vă rugăm să ne informați în cazul în care veți avea nevoie de un suport tehnic Pentru consultații și informații suplimentare contactați specialiștii preturii sectorului Ciocana la numărul (022) 33 18 28; 33 18 02.

          Concomitent, solicităm să ne expediați poze de la activitățile desfășurate în perioada săptămânii menționate, pentru a fi mediatizat și promovat voluntariatul pe site-ul Preturii la adresa info@pretura.ciocana.md.

Vă mulțumim pentru receptivitate și colaborare frumoasă, asigurîndu-vă de toată recunoștința și aprecierea pentru efortul depus întru bunăstarea comunității.