Împreună pentru un mediu curat!

  Astăzi, 22 martie, ne-am bucurat de o zi frumoasă cu un amplu program de acțiuni cu caracter ecologic la instituția de educație timpurie nr. 197 „Cheița de aur”.

  Copiii, împreună cu cadrele didactice și părinții, au realizat activități interactive în aer liber, ce au avut drept scop de a educa spiritul de cetățeni responsabili cu atitudine pozitivă față de mediul înconjurător. Ei au demonstrat că, posedă cunoștințe despre lucrările de primăvară, necesitatea menținerii ordinii sanitare și s-au implicat activ la prelucrarea solului, plantând floricele și copăcei.

  La această activitate a fost prezentă Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, împreună cu Inna Gusarenco-Kalinici, vicepretor și funcționari ai administrației publice, care a oferit material săditor pentru amenajarea spațiilor verzi ale instituției.

  Drept apreciere micii ecologiști au primit în dar rechizite și cărți necesare în activitățile cotidiene, iar buna dispoziție le-a fost creată de animatorul care i-a distrat la maximum.

  Ne bucură interesul participanților care s-au implicat activ la realizarea unui aspect frumos și curat al teritoriului.

  Sinilga Școlnic exprimă mulțumiri directorului IET nr. 197 Elena Melnic și cadrelor didactice pentru deschiderea de care au dat dovadă. Numai printr-o strânsă colaborare putem contribui la dezvoltarea unei atitudini corecte față de mediu de la vârste fragede.

  Acțiunile organizate în cadrul campaniei de primăvară, inițiate de Ion Ceban, Primar General al mun. Chișinău, vor continua.

  Va mulțumim pentru spiritul civic.