Implementarea proiectului ABSTRACT

    Astăzi, 22 septembrie a avut loc o ședință de lucru cu Roman Andriiv, președintele interimar al Consiliului Municipal de Tineret din Chișinău, Ecaterina Cociorba, coordontor de proiect și Tatiana Ciobanu, specialist principal Secția Cultură, Tineret și Sport, Pretura Ciocana.

   În cadrul ședinței s-a discutat despre implementarea în parteneriat a proiectului ABSTRACT, care constă în promovarea voluntariatului și a educației non-formale printre tinerii din instituțiile de învățământ și centrele de plasament.

 Proiectul prevede mai multe sesiuni informative și motivaționale, inclusiv va fi realizată o campanie de informare cu repartizarea a circa 3-4 mii de materiale informative.

  De asemenea, a fost menționată importanța realizării proiectului pentru a încuraja și motiva tinerii să devină cetățeni activi, să cunoască despre oportunitățile de voluntariat și dezvoltare personală și să se includă în activitățile organizațiilor de tineret din municipiul Chișinău.

  Pretura sectorului Ciocana susține și încurajează colaborarea cu Consiliul Municpal de Tineret din Chișinău în vederea implementării mai multor proiecte destinate sporirii participării tinerilor la nivel local.