Ianoș Țurcanu. Viața mea e doar iubire.

   Biblioteca „Transilvania”, Filiala Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu” a deschis larg ușile pentru cititorii și prietenii poetului, prozatorului, parodistului, graficianului, textierului Ianoș Țurcanu.

   La 70 de aniversări, experiențe și realizări, autorul textului „Imnului Ciocanei” a primit în omagiu adus de Biblioteca Municipală „B. P. Hașdeu” Monografia bibliografică „Ianoș Țurcanu. Viața mea e doar iubire”. Monografia este destinată elevilor, liceenilor, studenților, tuturor celor interesați să cunoască activitatea literară și publică a scriitorului.

   La lansarea cărții cu colinde și voie bună au venit cetele de urători de la IPLT „Constantin Negruzzi” și Colegiu Tehnic.

   Un cuvânt de admirație pentru creația scriitorului Ianoș Țurcanu a venit din partea Pretorului sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic, care a adus mulțumiri Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu” pentru implicarea activă în viața comunității și a venit cu inițiativa către scriitori, critici literari, editori de a organiza dialoguri/prelegeri în cadrul instituțiilor preuniversitare din sector.

altele

miercuri / 27 martie,2024
miercuri / 27 martie,2024
miercuri / 27 martie,2024