Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasa Parascheva

Fiecare miez de toamnă aduce cu sine și bucuria prăznuirii Sfintei Cuvioase Parascheva, Ocrotitoarea  Moldovei. Astăzi, 27 octombrie 2020,  Biserica parohiei ortodoxe din sectorul Ciocana, care îi poartă numele, şi-a sărbătorit Hramul „Sfânta Cuvioasa Parascheva”. Slujba de sfințire, urmată de Sfânta Liturghie, a fost săvârșită de parohul bisericii, Protoiereu Teodor. La sfârșitul Sfintei Liturghii, toți cei prezenți au făcut înconjurul Bisericii după care Sfinția Sa, părintele Teodor a adresat un mesaj de felicitare enoriașilor și a mulțumit ctitorilor  sfântului lăcaș.

La Sfânta Liturghie au fost prezenți reprezentanții Preturii în frunte cu doamna Pretor Sinilga ȘCOLNIC, care a ținut un discurs cu ocazia sărbătoririi Hramului Bisericii, felicitând toți enoriașii și parohul lăcașului sfânt, dorindu-le sănătate, fericire, belșug și îndemnându-i să păstreze în suflete  credința și omenia.

Ne bucură faptul, că Pretura sectorului Ciocana și Biserica „Sfânta Cuvioasa Parascheva”  întrețin  o colaborare frumoasă cu diferite ocazii și evenimente, ceia ce ne dorim și în continuare, pentru a ne uni eforturile comune întru bunăstarea comunității.