Hramul Bisericii Nașterea Maicii Domnului

Pe data de 21 septembrie Biserica parohiei ortodoxe din sectorul Ciocana, „Nașterea Maicii Domnului“ şi-a sărbătorit Hramul. Slujba de sfințire, urmată de Sfânta Liturghie, a fost săvârșită de un sobor de preoți în frunte cu parohul bisericii, Protoiereu  Gheorghe Cojocaru. La sfârșitul Sfintei Liturghii, toți cei prezenți au făcut înconjurul Bisericii după care Sfinția Sa, părintele Gheorghe a adresat un mesaj de felicitare enoriașilor și a mulțumit ctitorilor  sfântului lăcaș.

Ne bucură faptul, că Pretura sectorului Ciocana și biserica „Nașterea Maicii Domnului” întrețin  o colaborare frumoasă pe parcursul a mai multor ani,  cu diferite ocazii si evenimente, ceea ce ne dorim și în continuare, pentru a ne conjuga și uni eforturile care să ne ajute la bunăstarea comunității. 

În mesajul de felicitare, Pretorul sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC,  a făcut referire la apărarea credinţei şi a familiei, cele două valori prin care dăinuie un neam, care ne face mai uniţi şi mai puternici, pentru a deveni mai buni, mai receptivi şi înţelegători, aducând sincere mulţumiri și recunoștință pentru activităţile  desfășurate în comun cu biserica şi apreciază implicarea oamenilor de bună credinţă în dezvoltarea sectorului.