Hramul Bisericii Nașterea Maicii Domnului din sectorul Ciocana

   Astăzi, 21 septembrie 2022 cinstim o mare sărbătoare – Nașterea Maicii Domnului, care coincide cu Hramul Bisericii parohiei ortodoxe din sectorul Ciocana ce îi poartă numele. Sărbătoarea „Nașterea Maicii Domnului” a fost oficiată printr-o slujire arhierească solemnă.

   Evenimentul a fost onorat de prezența doamnei Sinilga Școlnic, Pretor al  sectorului Ciocana, care a adresat un mesaj de felicitare, exprimând cuvinte de gratitudine parohului bisericii Nicolae Cojocaru și întreg soborului preoțesc pentru implicarea plenară și contribuția substanțială în viața comunității.

    Bucuria cea mai mare a sărbătorii a fost prilejuită de copiii grupului vocal „Mironosițele” de la  IP Gimnaziul nr. 74 „Viorel Găină”, com. Tohatin, care au delectat enoriașii cu un frumos spectacol de suflet, slăvind Maica Domnului.

   Pretura sectorului Ciocana apreciază colaborarea fructuoasă cu biserica „Nașterea Maicii Domnului” și aduce sincere mulţumiri pentru generoasele acte de susţinere a activităţilor social-culturale.