Grigore Vieru - plecat să rămână veșnic viu!

   Concursul de muzică, poezie și desen „Grigore Vieru - plecat să rămână veșnic viu!”, desfășurat în incinta Căminului Cultural Budești, s-a finalizat cu înmânarea  distincțiilor celor 80 de paricipanți. Mai mici și mai mari, copiii și-au expus dragostea și stima față de opera regretatului Grigore Vieru.

   Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic, alături de Primarul comunei Budești, Nina Costiuc, a înmânat tuturor copiilor diplome și dulciuri din partea preturii, menționând importanța participării fiecărui copil în parte în astfel de concursuri. Copiii, cât și părinții, au rămas profund impresionați de vizita Pretorului de sector în comuna Budeși.

   În comun cu membrii juriului, Sinilga Școlnic a vizitat și muzeul comunei Budești, recent deschis în localitate, menționând importanța inițierii unei colaborări cultural-sportive și sociale cu toate comunele din suburbia sectorului.

   Schimbul de experiență, implicarea în activități și desfășurarea evenimentelor comune vor duce la îmbunătățirea condițiilor de trai a locuitorilor și prosperarea comunității.