GESTIUNEA TIMPULUI - O PRIORITATE PENTRU TINERI

  Cunoaștem importanța timpului, dar puțini îl pot folosi efectiv. Tinerii dornici de a afla mai multe despre time management au participat pe data de 18 aprilie la un training în regim online, organizat și desfășurat de Consiliul Local de Tineret Ciocana.

   Împreună cu moderatoarea training-ului Zinaida Soroceanu tinerii au învățat cum pot să fie stăpâni pe propriul timp ca să-și organizeze mai eficient activitățile, care sunt valorile timpului, cum trebuie evitați hoții de timp, cum se întocmește o listă de priorități ș.a. Pe parcursul instruirii tinerii au fost foarte activi, au venit cu idei creative și au discutat despre felul în care reușesc să facă față unui program foarte încărcat, care presupune atât cursuri, seminare, ore practice, cât și studiu individual.

   Pretura sectorului Ciocana incurajează participarea tinerilor la astfel de acțiuni, care le oferă oportunitatea de a afla lucruri noi despre modalitățile de organizare a timpului, pentru a obține rezultate și deschidere de noi perspective de dezvoltare.

   Timpul s-ar putea opri. În acel moment totul va sta pe loc. Până atunci să încercăm să valorificăm fiecare clipă la maximum!