Frumusețea este o promisiune de fericire (Stendhal)

  Centrul de Excelență în Estetică a avut plăcerea de a-și sărbători absolvenții din promoția 2024 în cadrul unei ceremonii de absolvire, care a avut loc astăzi în incinta Preturii sectorului Ciocana.

  Evenimentul a fost marcat de acordarea diplomelor și mențiunilor pentru cei mai buni cursanți, care au demonstrat excelență în diverse domenii ale esteticii.

  În cadrul ceremoniei pedagogii au subliniat importanța profesionalismului și a dedicării în această industrie, felicitându-i pe toți absolvenții pentru eforturile lor.

  Ceremonia a fost un moment emoționant și pentru profesori, care au fost recunoscuți și apreciați de către elevi pentru îndrumarea și suportul oferit de-a lungul cursurilor, subliniind impactul pozitiv pe care aceștia l-au avut asupra dezvoltării lor profesionale.

  Totodată, colectivul Centrului de Excelență în Estetică a exprimat sincere mulțumiri  Preturii sectorului Ciocana pentru sprijinul constant și susținerea acordată pe parcursul activității sale educaționale și profesionale.