Finalizarea proiectului Dialog -cultural cu chișinăuienii, ediția a II-a

   Zilele de 9-10 iulie pe Aleea bulevardului Mircea cel Bătrân au fost pline de culoare, veselie și relaxare,  oferite de copiii și tinerii de la Centrele comunitare „Speranța”, „Evrica” și „Convorbitorul”, din subordinea Direcției pentru protecția drepturilor copilului Ciocana.

   Evenimentele au fost mediatizate prin diverse forme, inclusiv cu desfășurarea flash mob-ului de către voluntarii Consiliului local de Tineret Ciocana.

   Acțiunile cultural-artistice  „Timpul copiilor” și „Petale muzicale” din cadrul proiectului social de weekend „Dialog cultural cu chișinăuienii”, inițiat de Primăria municipiului Chișinău, au bucurat atăt inimile publicului spectator cât și a invitaților, care au admirat cu maximă atenție prestația, repertoriul special prezentat cu drag de copii.  

   Îndrumați de pedagogii Liudmila Balan, Sergiu Guțu, Nona Ciortan, Nadejda Leahu, Vasyl Tur, Marcel Ciortan și Gabriela Sulima, ei au reușit să transforme evenimentele într-o atmosferă de poveste. Emoțiile trăite în cadrul spectacolelor au fost apreciate cu dragostea necondiționată și aplauzele binemeritate.

   Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, exprimă mulțumiri Zinaidei Micleușanu, șeful Direcției pentru protecția drepturilor copilului Ciocana, dar și cadrelor didactice ale centrelor comunitare, pentru implicare activă și proiectele interesante desfășurate în sector.