Finala Campionatului deschis la Înot a sectorului Ciocana, ediția a III-a

    Înotul sportiv, competițional sau de performanță, este un sport nautic ce constă în parcurgerea anumitor distanțe în timp cât mai scurt într-un procedeu sportiv de înot, în bazinele de înot special amenajate.

    Campionatul deschis la Înot al sectorului Ciocana, ediția a III-a, care s-a desfășurat în perioada 21-22 mai 2022 în incinta Școlii sportive pentru copii și juniori nr.11, str. Alecu Russo, 57,  a adunat peste 350 de sportivi din școlile specializate din municipiile Chișinău, Bălți și Tiraspol, care au concurat pe categorii de vârstă și gen, stiluri de înot și au promovat sportul nautic ca un mod sănătos de viață.

     Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic, își exprimă înalta apreciere a eforturilor depuse de către sportivi și antrenori și adresează sincere felicitări pentru rezultate remarcabile. Cupa Pretorului sectorului Ciocana au obținut-o 6 înotători, remarcați în cadrul competițiilor, din echipele Școlilor sportive nr.11 și nr.8 ale Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Școlilor specializate din Tiraspol și Bălți. 180 de diplome și medalii au fost înmânate deținătorilor locurilor I-III, conform aprecierii colegiului de arbitri al Campionatului.

   Pretura sectorului Ciocana aduce mulțumiri Administrației Școlii sportive pentru copii și juniori nr.11, directorului instituției Sergiu Postică, colegiului de arbitri și antrenorilor, personalului tehnic, pentru buna organizare și desfășurare a Campionatului deschis la Înot al sectorului Ciocana, ediția anului 2022.