Festivitate dedicată tinerilor

    Astăzi, 26 noiembrie 2021, în incinta Preturii sectorului Ciocana s-a desfășurat evenimentul de totalizare a Zilei Naționale a Tineretului cu genericul „Youth Fest”.

   La festivitate au participat tineri și reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, organizațiilor neguvernamentale, care s-au implicat activ la implementarea Planului de acțiun în domeniul cultural, sportiv și educativ în perioada 08-26 noiembrie, având ca scop promovarea, antrenarea și evidențierea potențialului creator al tinerilor.

    Evenimentul a fost onorat de Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, care a adresat un mesaj de felicitare tinerilor, apreciind atitudinea participativă și spiritul civic în viața sectorului. Totodată, a menționat importanța și contribuția plenară a partenerilor implicați în realizarea activităților.

     În cadrul festivității au fost decernate diplome de onoare și mențiuni celor mai activi, talentați și energici pentru implicare și rezultatele excepționale în concursuri, competiții sportive și acțiuni de voluntariat: IP LT „Ginta Latină”, IP LT „Olimp”, IP LTPA „Mihail Berezovschi”, IP Liceul teoretic cu profil sportiv nr. 2, Colegiul Tehnic al Universității Tehnice a Moldovei, Școala Profesională nr. 7, Școala Profesională nr. 10, Institutul de Științe Penale și Criminologie Aplicată, Biblioteca „Transilvania”, Clubul sportiv „Thai Boxing”, Centrul Militar, Consiliului Local de Tineret Ciocana, Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă și Asociația Națională pentru Dezbateri Academice.