Fapte demne de urmat

       Pe data de 7 iulie curent,  Biserica parohiei ortodoxe din sectorul Ciocana, „Sfântul Prooroc Daniel” şi-a sărbătorit Hramul lăcaşului sfânt. Cu această ocazie a fost oficiată  Sfânta Liturghie  de către  Părintele paroh  Ion Ursu. În cuvântul  de învățătură  a adresat un mesaj de felicitare și mulțumire tuturor celor prezenți care contribuie cu susținerea, jertfa la  ajutorarea construcţiei lăcaşului Sfânt.

La slujba arhierească au fost prezenţi  Sinilga ŞCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, însoţită de  funcţionarii Secţiei Cultură, Tineret şi Sport şi reprezentanţii fundaţiei  „ODDS / POWER”. 

În mesajul de felicitare Pretorul sectorului Ciocana  a făcut referire la apărarea credinţei şi a familiei, cele două valori prin care dăinuie un neam care ne face mai uniţi şi mai puternici, pentru a deveni mai buni, mai receptivi şi înţelegători. Pretorul a specificat,  că unul din obiectivele administrației publice locale este colaborarea fructuoasă şi de lungă durată cu instituţiile de cult şi agenţii economici din sector.

În această ordine de idei, cu suportul fundaţiei „ODDS & POWER”, biserica „Sfântul Prooroc Daniel” a primit în dar  o mașină de tuns iarba  atât de necesară şi utilă  pentru menţinerea unui gazon frumos şi salubru.

Pretorul sectorului Ciocana aduce sincere mulţumiri fundaţiei „ODDS & POWER” pentru generosul act de susţinere a activităţii bisericii şi apreciază  implicarea oamenilor de bună - credinţă în dezvoltarea sectorului.