FANTEZIILE GHIOCELULUI

      Astăzi, 19 august, s-a finalizat „FANTEZIILE GHIOCELULUI”, Proiect implementat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău și Direcția Generală Educație,Tineret și Sport, cu suportul financiar UNICEF Moldova.

     Tabăra de vară „ FANTEZIILE GHIOCELULUI” desfășurat în incinta Centrului de Creație a Copiilor „ GHIOCEL” a oferit copiilor pe parcursul verii un echilibru perfect între activități educaționale și recreative, care ia ajutat să capete încredere în forțele proprii, să încerce lucruri noi, să dobândească succes și să practice lucrul în echipă cu semenii.

     Pedagogii Centrului, metodiștii, voluntarii le-au oferit copiilor o vacanță de neuitat cu experiențe în vaste domenii, excursii, jocuri și activități distractive.

     Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, care a vizitat tabăra de vară din incinta CCC „ Ghiocel”, mulțumește întregului colectiv didactic pentru atenția în parte pentru fiecare copil, pentru răbdare și implicare, pentru munca și efortul depus la creșterea tinerei generații.

     Administrația Publică Locală împreună cu actori cheie precum societatea civilă, sectorul privat, parteneri naționali și internaționali desfășoară activități și implementează proiecte pentru protecția socială și beneficiul generației în creștere.