Expoziția pascală cu genericul: Tradiții și obiceiuri pascale

    În contextul sărbătorilor Pascale, Școala Profesională com. Bubuieci sub, egida Preturii sectorlui Ciocana, a organizat expoziția pascală cu genericul „Tradiții și obiceiuri pascale”.

   Scopul acestei expoziții este promovarea valorilor moral–creștine și dezvoltarea imaginației, creativității în rândul elevilor și maiștrilor de la Școala Profesională din com. Bubuieci

   În condițiile actuale, când desfășurarea învățământului are loc la distanță, maiștrii și elevii instituției de la meseriile Bucătar și Cofetar, Apicultor, Floricultor, Controlor-Casier și Vânzător, însetați de frumos, ne-au încântat văzul cu lucrări handmade.

     Astfel, în cadrul expoziției au participat 33 elevi cu 49 lucrări realizate în diferite tehnici.

    Lansarea expoziției a avut loc la data de 29 aprilie 2021, ora 1000 în incinta Preturii sectorului Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân 4/3, și va fi expusă pe parcursul a 10 zile în holul preturii. În scopul susținerii și promovării tinerilor doritorii pot achiziționa lucrările elevilor.

   Pretura sectorului Ciocana apreciază colaborarea fructuoasă cu Școala Profesională com. Bubuieci și exprimă mulțumiri pentru mobilizare și remarcabilă dăruire, care au făcut posibil realizarea frumoasei expoziții Pascale.