Exemplu de colaborare frumoasă

      Parteneriatul cu Biblioteca „Transilvania” ne oferă ocazia de a ne implica și suține multiple proiecte, idei inovatoere și activități interesante pentru comunitate.

     În acest sens, grație serviciului „Lectură generoasă” din cadrul Bibliotecii avem onoare de a cunoaște și ne întâlni cu oameni remarcabili și valoroși ai societății.

     Astfel, doamne de o aleasă cultură din sectorul Ciocana s-au întrunit, pentru a reflecta asupra cărții „Viața unei nopți. Totentanz”, scrisă de Claudia Partole. Prezența autoarei a fascinat participanții care și-au exprimat recunoștința față de scrierile Domniei Sale și bucuria de a o avea alături, auzund chiar din prima sursă despre protagonișitii cărții puse în discuție, și sursa de inspirație. Activitatea a decurs într-o atmosferă agreabilă, interesantă, bazată pe păreri, trăiri și opinii proprii.

     Sinilga ȘCOLNIC, pretor al sectorului Ciocana apreciază colaborarea frumoasă cu Biblioteca „BP Hașdeu” filiala Transilvania și manifestă deosebit respect colectivului pentru desfășurarea evenimentelor și contribuția enormă la promovarea lecturii, culturii și adevăratelor valori.