Dragi tineri şi tinere din sectorul Ciocana!

      Pretura sectorului Ciocana, în parteneriat cu Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă, Vă invită la o masă rotundă cu subiectul ,,Bullingul. Programe pentru combaterea și prevenirea acestui fenomen”.

     Evenimentul este organizat în cadrul Zilei Naţionale a Tineretului şi va avea loc sâmbătă, 13 noiembrie, ora 1100, în incinta Preturii sectorului Ciocana care va reuni reprezentanți ai organizațiilor de tineret semnificative la nivel de țară, precum și reprezentanți ai autorităților publice.

     Rezultatele acestui for de discuții vor fi utilizate pentru o campanie de advocacy care va promova introducerea în strategiile naționale aflate la moment în elaborare (pe tineret și educație), precum și în politicile publice locale a unor măsuri pentru combaterea și prevenirea Bullingului, fenomen ce este în constantă creștere în urma efectelor psihologice a pandemiei de COVID-19 asupra tinerilor și copiilor.

       Vino şi discută împreună cu reprezentanţii instituţiilor municipale, factorii decidenţi şi reprezentanţii altor organizaţii ce putem face împreună pentru diminuarea acestor probleme.

      Vă aşteptăm cu drag!