Drag de Ciocana mea

   La 24 februarie spiritualitatea populară consemnează o frumoasă sărbătoare - Dragobete, simbolul dragostei curate.

   De o seară plină de dragoste, cântec, voie bună și tradiție autentică au avut parte locuitorii sectorului Ciocana, care au binevoit să fie spectatorii evenimentului cultural „Dragobete – sărută fetele”, desfășurat în aer liber pe aleea bd. Mircea cel Bătrân. După cum și era de așteptat, în centrul atenției s-a aflat tinerețea cu toate caracteristicile ei și, bineînțeles, dragostea.

   În cadrul sărbătorii au fost antrenați copii de la centrele comunitare „Evrica”, „Speranța”, „Convorbitorul” și voluntarii din Consiliul local de tineret Ciocana.

    Pentru buna dispoziție ce a dominat atmosfera și aptitudinile demonstrate, adevărată măiestrie artistică și abilitățile interpretative, participanții s-au învrednicit de cadouri, oferite cu drag de către Pretura sectorului Ciocana.

  Sinilga ŞCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, apreciază astfel de activități la nivel de comunitate cu implicarea elevilor, tinerilor și profesorilor din instituții, care reuşesc să demostreze prin fapte şi  să imprime în inima locuitorilor expesia „Ciocana – e dragostea mea!”

    Felicitări! Colaborarea eficientă aduce roade!