Dincolo de datorie - o vocație nobilă!

  În contextul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, marcată anual în a treia duminică din luna iunie, dar și a jubileului de 35 de ani ai Asociației Medicale Teritoriale Ciocana, Pretura sectorului Ciocana a organizat un eveniment deosebit pe data de 11 iunie 2024.

  Atmosfera festivă a fost completată de un spectacol excepțional, unde invitații au putut socializa,  împărtăși experiențe și construi relații profesionale durabile.

  Momentul culminant al evenimentului a fost oferirea de diplome și distincții celor mai merituoși lucrători din domeniul medical și farmaceutic ca o recunoaștere a dedicației și profesionalismului, de care au dat dovadă de-a lungul anilor.

  Festivitatea a fost onorată de Angela CUTASEVICI, Viceprimar al municipiului Chișinău, și Sinilga ȘCOLNIC, Pretor al sectorului Ciocana. Prezența lor a demonstrat respectul și aprecierea pentru munca neobosită a cadrelor medicale și farmaciștilor.

  „Cu ocazia zilei profesionale apreciem dăruirea și sacrificiul dumneavoastră. Munca dumneavoastră salvează vieți, ameliorează suferința și oferă speranță. Mulțumim Asociației Medicale Teritoriale Ciocana pentru cei 35 de ani de contribuție la sistemul sanitar. Vă dorim multă sănătate, succes și satisfacții profesionale! La mulți ani!” a menționat Sinilga ȘCOLNIC.