Din inimă pentru Dragobete!

                                                                                          Dacă n-ar fi dragoste, m-aș teme de viață

                                                                                                                                        Grigore Vieru

     O sărbătoare în sensul larg al cuvântului, plină de cântec, voie bună și tradiție autentică, cu genericul „Din inimă pentru Dragobete” s-a desfășurat la nivel de sector la Colegiul Mondostud-Art pe 24 februarie. După cum și era de așteptat, în centrul atenției s-a aflat tinerețea cu toate caracteristicile ei și, bineînțeles, dragostea.

     Tinerii s-au avântat în cele 4 probe ale concursului la secțiunile muzică, artă populară, arte vizuale și creație literară, demonstrându-și talentul și aptitudinile.

     Ne-am bucurat de o sărbătoare a dragostei plină de entuziasm și elan tineresc, condimentată cu evoluări ale interpreților Victoria Lungu și Mario Caporaso.

    Juriul, format din specialiștii Secției cultură, tineret și sport din cadrul preturii, a apreciat prestația participanților, susținându-i pe toți deopotrivă și a recunoscut că învingătoarea concursului a devenit Dragostea.

     Participanții concursului s-au învrednicit de cadouri oferite din partea Preturii sectorului Ciocana.

    Sinilga ȘCOLNIC, pretorul sectorului Ciocana, oaspetele de onoare al sărbătorii, a apreciat prestația tinerilor care au fost destul de ingenioși, demonstrând adevărata măiestrie de actori și abilități interpretative, coregrafice.

   Pretura sectorului Ciocana susține colaborarea frumoasă cu Instituția Publică Colegiul Mondostud-Art și exprimă gratitudine pentru buna organizare a activităților care sunt inedite și promovează tinerii din sector.