Dezvoltarea sectorului în colaborare cu agenții economici

Unul din obiective pe care și le-a stabilit Pretura sectorului Ciocana este mobilizarea agenților economici din sector la îmbunătățirea aspectului exterior al edificiilor din gestiune și implicarea acestora la amenajarea teritoriilor adiacente.

În contextul dat, S.R.L. „Melcafe”, proprietarul unui local de alimentație publică din sector, a venit cu o propunere de amenajare a unui parc și teren de joacă, pe teritoriul adiacent localului din bd. Mircea cel Bătrân 9.

Inițiativa dată a fost apreciată de doamna Sinilga ȘCOLNIC, pretorul sectorului Ciocana și ca urmare, astăzi, 10 august 2020, a fost încheiat un contract de colaborare între Pretura sectorului Ciocana și S.R.L.„Melcafe”, prin care părțile au confirmat consimțământul comun pentru cooperare în realizarea activităților de dezvoltare a sectorului Ciocana și au convenit asupra asocierii efortului pentru implementarea proiectului  propus.

Astfel, prin implicarea voluntară a agenților economici și a societății civile sperăm să avem cel mai amenajat și curat sector.