Dăruim fericirea

  Restaurantul „Select Banquet Hall” a fost gazda unui eveniment deosebit cu genericul „Dăruim fericire”, organizat de către Centrul Comunitar „Convorbitorul” din cadrul Direcției pentru Protecția drepturilor Copilului Ciocana, în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana.

  Prezentă la eveniment Sinilga ȘCOLNIC, Pretor al sectorului Ciocana, a menționat că, administrația publică locală promovează o comunitate integră, care oferă o platformă echitabilă pentru toți copiii, indiferent de abilitățile lor.

  Astfel, spectacolul a fost marcat de activități distractive, în care copiii au avut oportunitatea de a interacționa cu eroii preferați, de a se bucura de momente magice, iar familiile lor au simțit că sunt parte a unei comunități care îi susține necondiționat.

  Tatiana OBOROC, șefa Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului, a consemnat că, scopul acestei acțiuni speciale a fost plantarea semințelor incluziunii și crearea unui mediu prietenos, în care fiecare copil să se simtă parte integrantă a societății.