Dăruim culori copilăriei

  Ziua Internaţională a Copilului este un prilej de a sărbători în fiecare an puritatea şi inocenţa copilăriei. Astăzi, mai mult decât în fiecare zi, celebrăm drepturile copiilor şi datoria pe care o avem de a le oferi o creştere şi dezvoltare într-un climat stabil în care calităţile şi aptitudinile lor să se manifeste deplin.

  O dovadă concludentă că sectorul Ciocana are cei mai frumoși și talentați copii care ne poartă cu mândrie numele, a fost și programul de concert susținut de Centrul de creație a copiilor „Ghiocel”.

  Colectivele artistice au luat cu asalt aleea bd. Mircea cel Bătrân, demonstrându-și măiestria artistică prin dans, cântec, diverse master class-uri.

  Asistența prezentă la activitate a apreciat înalt prestația copiilor grație muncii și vocației profesionale a pedagogilor care îi ghidează.

  Administrația publică locală a menționat participanții cu dulciuri și sucuri.

  „Copiii sunt cea mai prețioasă avere a unei naţiuni, iar modul în care aceştia vor creşte şi vor evolua, devenind la rândul lor adulţi, reprezintă garanţia stabilităţii şi siguranţei generaţiilor viitoare”, a menționat pretorul Sinilga ȘCOLNIC.