Dansatorii sunt sportivii lui Dumnezeu (Albert Einstein)

  Într-o demonstrație impresionantă de talent și determinare, echipa de dans a Clubului „Alisa Dance Academy” a cucerit inimile și mințile spectatorilor la Competiția Internațională „The World Syllabus Championship”, ediția 41, Pieve di Cento (Bo), Italia.

  Cu mișcări fluide și o sincronizare impresionantă, reprezentanții noștri Bogdan Nunu și Cornelia Lipovan au devenit campionii lumii în categoria Juvenille 1 (6-9 ani), Standard și locul 4 în categoria Latin în federația Dance Sport Heritage, dovedind încă o dată că sunt printre cei mai buni dansatori din țară și din lume.

  Grăție și eleganță au demonstrat perechile Roman Moraru și Ana Maria Munteanu, Albert Burlacu și Sabina Tabîrță, care au devenit semifinaliști în categoria de vârstă Juvenille 2 (10-11 ani) din 50 de perechi participante. Coregrafiile complexe au impresionat prin originalitate și sensibilitate artistică, evidențiind dedicarea lor față de dansul modern.

 Eforturile tinerilor artiști și pasiunea pentru arta dansului au fost răsplătite cu aplauze și recunoaștere din partea juriului și a spectatorilor.

  „Fiecare moment petrecut pe scenă este o oportunitate unică de a vă exprima și de a inspira. Dansați cu inima și transmiteți emoție în fiecare mișcare!”, i-a încurajat pe micii premianți Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana.