Daca nu noi, cine?!

  Astăzi, la marea curățenie, organizată la inițiativa Primarului General al mun. Chișinău Ion Ceban și la îndemnul Pretorului sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic, s-au alăturat membrii mai multor organizații din sector. Astfel, AO „AIVRAT” a fost reprezentată de 20 veterani, AO „Maica Îndurerată” - 8 veterani, AO a veteranilor din Afganistan - 5 persoane, AO a veteranilor din sectorul Ciocana - 9 persoane, ÎM pentru servicii locative Ciocana, în componență deplină, condusă de Radu Nichifor, APLP 54/218 în componență deplină, în frunte cu Nina Rotaru.

  Lucrul enorm la salubrizarea albiei râului Bâc a fost efectuat în speranța, că oamenii vor fi conștienți și nu vor arunca gunoiul menajer la întâmplare.

  Amintim, că ocrotirea râului Bâc are o mare însemnătate pentru protecția mediului înconjurător și a schimbărilor climatice. Este important să ne asigurăm că acest râu rămâne curat și sănătos, astfel încât să putem asigura aprovizionarea cu apă potabilă a comunităților, să protejăm biodiversitatea locală, să susținem economia locală.

  Împreună suntem o forță inteligentă și este o pildă pentru toți locuitorii municipiului Chișinău.

  Daca nu noi, cine!