Curățenia generală de toamnă implică-te și tu!

  Începând cu 16 septembrie și până pe 30 noiembrie 2024, Primăria municipiului Chișinău desfășoară campania de salubrizare „Curățenia generală de toamnă”.

  În cadrul campaniei, fiecare instituție și agent economic este rugat să participe prin organizarea activităților de curățenie în jurul sediilor și spațiilor deținute, sporind imaginea de responsabilitate socială a fiecărei entități.

  Totodată, fiecare locuitor este încurajat să participe prin activități de curățenie în propria curte, la locul de muncă sau în zonele publice din apropierea locuinței.

  De asemenea, cetățenii sunt invitați să adere la acțiunile organizate de autoritățile locale în colaborare cu voluntari și organizații non-guvernamentale.

  Primăria Chișinău și Pretura sectorului Ciocana își exprimă încrederea că, prin eforturile comune ale instituțiilor publice, agenților economici și cetățenilor, orașul va deveni mai curat și mai verde.

https://actelocale.gov.md/ral/act/cu-privire-la-organizarea-campaniei-de-salubrizare-%C3%AEn-municipiul-chi%C8%99in%C4%83u-cur%C4%83%C8%9Benia-general%C4%83-de-toamn%C4%83-1687862.html