Cu grijă pentru fiecare !

   În zilele de 04  –  05 decembrie 2021, în sectorul Ciocana, pe locația: str. Alecu Russo 65/1, s-a desfășurat o acțiune social-economică: TÎRGUL MICILOR PRODUCĂTORI.

  Evenimentul a fost organizat în baza Acordului de colaborare între Pretura sectorului Ciocana și S.R.L. „Meltan” (CĂMARA-MOLDOVEI).

   Startul evenimentului a fost dat de către pretorul sectorului Ciocana, doamna Sinilga Școlnic și directorul S.R.L. „Meltan”, doamna Tatiana Melnic.

   Scopul evenimentului: Întrunirea producătorilor locali întru promovarea produselor autohtone și consolidarea efortului în vederea susținerii persoanelor cu dizabilități, în contextul marcării Zilei Mondiale a Persoanelor cu Dizabilități (03 decembrie).

    La Târg au participat peste 40 de producători autohtoni din diferite localități ale Republicii Moldova (municipiile Chișinău,  Bălți, Ungheni, orașele Râșcani, Cimișlia, Călărași, Drochia, Orhei, Comrat, satele Cernoleuca, Răcăria, Horești, Basarabeasca, etc.).

    Producătorii au expus spre vânzare cele mai speciale produse, executate cu mare drag și dăinuire.

   Dar cel mai important lucru, care a avut loc în cadrul evenimentului, a fost susținerea apelului Preturii sectorului Ciocana de a se solidariza în organizarea acțiunilor de caritate și de a împărtăși căldura sufletească și magia sărbătorilor de iarnă cu persoanele aflate în dificultate.  

   Participanții la Târg, au susținut acest îndemn și au oferit la 20 persoane cu dizabilități colete cu produse alimentare, fabricate în Moldova.

   Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, alături de echipa sa, exprimă gratitudine, apreciere și respect partenerului în organizarea evenimentului S.R.L. „Meltan” – CĂMARA-MOLDOVEI, care a demonstrat solidaritate, compasiune și a contribuit la generarea emoțiilor pozitive tuturor locutorilor sectorului, realizând sloganul: CU  GRIJĂ PENTRU FIECARE.