Copii în vizită la Pretura sectorului Ciocana

    Astazi, 29 iulie 2021, participanții din cadrul programului estival „Provocarea verii” de la Biblioteca „Transilvania” au efectuat o vizită la Pretura sectorului Ciocana.

    Scopul acestei vizite a fost informarea copiilor despre istoria fondării sectorului Ciocana, hotarele, simbolurile, activitatea instituțiilor și administrației publice locale.  În cadrul discuției utilizatorii au luat cunoștință despre rolul preturii în sector – de coordonare, control și îndrumare a tuturor aspectelor administrative, economice, financiare, educaționale si locativ-comunale.

      După o tură prin sediul instituției, în care au fost respectate toate normele antipandemice, copiii și-au îmbogățit cunoștințele cu noi informații, fiind impresionați de lucrurile frumoase desfășurate de către angajații preturii în folosul societății.

    Elena TRIBOI, vicepretorul sectorului Ciocana, a subliniat interesul tinerei generații despre administrația publică locală, care se bazează pe principiile egalității, transparenței și colaborării în rezolvarea problemelor comune.