Comunitatea din Ciocana în sprijinul vieților salvate

  În contextul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, Pretura sectorului Ciocana, în parteneriat cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui și Instituția Medico-Sanitară Publică AMT Ciocana, au organizat o zi specială dedicată donării voluntare de sânge.

  Evenimentul a avut loc astăzi la sediul Preturii Ciocana, în intervalul orelor 08:00 - 14:00, și a atras un număr impresionant de voluntari, angajați ai Preturii, locuitori ai sectorului și personal medical (94 persoane).

  În semn de recunoștință pentru devotamentul și consecvența lor, cei mai fideli voluntari au fost recompensați cu diplome de apreciere, iar un plus de bucurie  evenimentului a fost adus de către copii talentații, membri ai Studioului muzical „Seven Notes”, care au oferit momente de muzică și divertisment pentru toți cei prezenți.

  „Suntem profund recunoscători tuturor celor care au ales să doneze sânge astăzi”, a declarat Sinilga ȘCOLNIC, Pretor al sectorului Ciocana, care a subliniat că, fiecare donație poate salva până la trei vieți, iar solidaritatea comunității noastre face acest lucru posibil.