Comunicare cu preturile

   O întâlnire de cunoaștere și legarea relațiilor de muncă constructivă a avut loc la Pretura Ciocana, mun. Chișinău cu Margarita Raducan, jurnalista portalului de știri „Alo, Capitala”.

     „Am purtat un dialog cu dna Sinilga Școlnic, pretorul sectorului Ciocana.

   Grijile unui pretor și întregii echipe pe sector sunt nenumărate iar reușitele depind de mult caracter și o bună cunoaștere a fiecărei probleme a locuitorilor acestui sector.

   Pe fiecare sector avem multă lume frumoasă care are cu ce se mândri, multe probleme nerezolvate care necesită o coeziune între segmentele societății, multe realizări care ar da un imbold altor lideri, multe situații absurde care trebuie scoase la iveală și discutate.

     Sectorul Ciocana al capitalei este unul foarte specific și exact așa abordare este necesară în conducerea acestei structuri. De profesionalismul pretorului depinde rezolvarea inteligentă și constructivă ale diverselor situații la nivel de sector, care ulterior vor aduce armonie întregii urbe.

    Tot ce am văzut este că în acest sector muncesc oameni devotați și care își duc povara fucționarului public cu dăruire. Am convenit pentru multe aspecte care în comun se vor contura în proiecte minunate și platforma Alo Capitala va deveni acea verigă de legătură între APL și cetățean.

     Dragi locuitori ai sectorului Ciocana, fiți activi, implicați-vă și împreună vom reuși!”