Comemorarea marelui Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt

    Astăzi, 2 iulie 2021, biserica din sectorul Ciocana care poartă numele domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, și-a sărbătorit Hramul

    La sfânta liturghie au fost prezenți reprezentanții Preturii sectorului Ciocana, care au felicitat enoriașii și parohul lăcașului sfânt, Andrian Ciuntu, cu ocazia acestui eveniment, dorindu-le sănătate, fericire, să păstreze în suflete credința și omenia. Asistența a fost îndemnată să cinstească memoria lui Ștefan cel Mare, să fie  mândri de  istoria noastră și de faptul că suntem urmașii marelui Domnitor, personalitatea și dăruirea căruia, cu siguranță și peste veacuri, va fi  un exemplu demn de urmat.

    În legătură cu împlinirea a 517 ani de la trecerea în eternitate a marelui Voievod, cititorii Bibliotecii Publice Filiala „Transilvania” i-au adus un omagiu, care a fost întregit cu un recital de poezie.

      Pretura sectorului Ciocana apreciază colaborarea frumoasă cu Biserica „Sf. Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt” în speranța, ca și în continuare să ne unim eforturile comune întru buna organizare și desfășurare a multiplelor activități pentru bunăstarea comunității.