Centrul Comunitar EVRICA și-a reluat activitatea

   Încăperile luminoase, renovate, cu spațiu pentru ocupații așteaptă copiii din sector să-și continue activitățile multașteptate. Pedagogii centrului, după repaosul oferit de Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului pentru reparația curentă, cu noi forțe întocmesc planuri, scenarii pentru a organiza mai eficient timpul liber al copiilor, ce frecventează centrul.

   Vicepretorul sectorului Ciocana, Inna GUSARENCO-KALINICI, a întreprins astăzi o vizită de lucru la Centrul de zi pentru copii și familie „EVRICA” pentu a se familiariza cu obiectivele și noul statut al centrului. În timpul vizitei a discutat cu pedagogii despre necesități și posibilitatea de implicare în rezolvarea problemelor strigente cu care se confruntă la moment administrația Centrului.

   Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, în cadrul sedinței operative a serviciilor din sector a menționat importanța susținerii activității Centrului nou renovat de către toți factorii de decizie și și-a exprimat recunoștința în crearea climatului pozitiv la stabilirea și consolidarea relațiilor armonioase între societate și copil.